Case Studies

vanlommelprinting.be

Vanlommel Printing is 25j lang al expert in plaatbedrukking, onder andere immoborden, werfborden en reclameborden.

Uit handen geven
Hun vorige webshop was zelf gebouwd in WordPress. Absoluut mooi ontwerp en degelijke plugins.

Maar de combinatie tussen website onderhoud en printwerk uitvoeren was niet meer haalbaar. We kregen de opdracht om de website geheel om te bouwen naar de nieuwe blok editor; alsook de opvolging en onderhoud.

Despelvogel.com

De Spelvogel verkoopt unieke bordspellen en kaartspellen. Zaakvoerders Justine & Robin hebben eigenhandig (zonder code-kennis) hun webshop in elkaar gezet. Hun productkennis en passie voor zulke spellen resulteert in een prachtig succesverhaal. De shop groeit jaar na jaar.

Hosting is topbelangrijk!
Maar een fel groeiende webwinkel brengt ook technische problemen met zich mee. Bij De Spelvogel zat het grootste probleem in de slechte hosting: regelmatig urenlange uitvallen. Pijnlijk, want zo verkoop je niets en het schaadt het imago van de webwinkel.

Woofers heeft deze plotse verhuis uitgevoerd: van zaterdagochtend tot zaterdagnacht 2u. Zweten en zwoegen, maar met resultaat. De shop groeit nog feller dan voorheen.

Lefreddie.com

Le Freddie is een fashion webwinkel met unieke tweedehands vintage kledij.

Woofers heeft geholpen met de opstart en ondersteuning van hun WooCommerce webwinkel. De zaakvoerders Els & Krstin hadden zelf het WordPress thema gekozen, een Premium Fashion theme. Ook hier hebben we enkele tweaks doorgevoerd ter verbetering van de userflow.

Een succes vanaf dag 1!
Als je in de Fashion zit, moet je los gaan op Instagram. En dat doen Els & Kristin prima. Nog voor de lancering hadden ze reeds 2500 Instagram volgers.
Toffe producten en foto’s doen de rest.

Vannbike.com

Van ’n Bike heeft een uniek eigen product voor de Campervan markt uitgebracht. De presentatie van dat product was de hoofdzaak van de website. En ander belangrijk element is de webshop waarin typische Campervan producten verkocht worden.

Kies een ervaren webdesigner
De klant had net een nieuwe website laten maken op basis van een voorgemaakt WordPress thema. Al snel bleek dat hun unieke product niet de online waardering en presentatie kreeg dat het verdiende. De webwinkel was ook niet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De hoofdtip die we meegeven bij webwinkels: kies voor een clean op maat gemaakt thema en ervaren WordPress webdesigner.

Eerste bestelling na 12 uur
12 uren na lancering van de nieuwe webwinkel kwam de eerste bestelling binnen. Zonder adverteren of mailen. Simpelweg omdat het voor de website bezoeker makkelijker was om te bestellen. De missie van Woofers is hier alvast geslaagd.

Geertshs.be

De webwinkel van GeertsHS is een perfecte aanvulling naar de fysieke winkel te Olen. GeertsHS is bekend voor de verkoop en installatie van inbouwhaarden, kachels en warmte technieken.

Uitgebreide website + webwinkel in 1

De website van GeertsHS bestaat uit 2 delen: de algemene website en de webwinkel.
Beide delen beheren wel tot 1 WordPress installatie waardoor we shop producten ook kunnen tonen op informatie-pagina’s en in de blog.

Schoetersbvba.be

Schoeters is al vele jaren bekend als een schilderbedrijf in de regio Kasterlee.
In 2014 hebben ze een eerste verfwinkel geopend in Kasterlee waar m’n terecht kan voor verf, verfattributen, behang en parket.
Het fysieke productaanbod wordt ook getoond als catalogus in de nieuwe webwinkel.

Integratie van kleurenwaaier

Bij de bestelling van verfproducten kunnen klanten ook een kleurcode ingeven of een kleurcode selecteren via een handige kleurenwaaier. Deze kleurenwaaier neemt heel het scherm in waardoor klanten een beter zicht hebben van de gewenste type kleur. Bv kleurenwaaier openen op een tablet en de tablet naast de te verven houden. Mmmm, zou die muur mooi staan in ‘appelblauwzeegroen’?

Parelskumpen.be

Parels Griet Kumpen uit Hasselt hadden reeds een WordPress website en contacteerde Woofers voor de integratie van een WooCommerce webwinkel.
Naast de integratie van de webwinkel hebben we ook een optimalisatie uitgevoerd op vlak van gebruiksvriendelijk en zoekmachine optimalisatie.

De webwinkel is een catalogus voor de fysieke winkel; welke prachtig gelegen is op slechts 25m van de Grote Markt te Hasselt.

Begeleiding in online marketing

Bij Woofers zien we graag dat webwinkel-eigenaars zich ten volle smijten in online marketing. Ook Griet is hiermee gepassioneerd bezig, zelfs al voor de start van deze webwinkel. Het bewijst toont zich in de +2500 Facebook-volgers.
Bij Woofers waren we verbaasd van de kwaliteit van haar foto’s (Griet neemt zelf foto’s via haar smartphone). Onder andere deze kwaliteitsfoto’s liggen aan de basis van een mooi succesverhaal.

Partytrix.be

Partytrix is een webwinkel in feestaccessoires en educatieve uitgave.
Met meer dan 300 artikelen vind je zeker een leuk item om je feest op te fleuren.

De stijl van de webwinkel is bewust strak gehouden om de nadruk op de producten te leggen.
Zo kunnen bezoekers de producten filteren op het type van feest, thema en favoriete TV-programma of muziekgroep.

Naast de feestartikelen zijn ook de eigen ontworpen educatieve producten een eye-catcher.