Onze 1K-Missie

Ondersteun 1000 ondernemers hoe ze WooCommerce kunnen inzetten om hun droom te verwezenlijken: een succesvolle e-commerce business. Onze 1K-Missie is een ambitieuze onderneming om de e-commerce knobbel bij ondernemers te veranderen en toegankelijker te maken.

Achtergrond van onze missie

1000 ondernemers helpen, dat klinkt straf. Dat klopt.

Maar het gaat ons niet om de cijfers, want kwaliteit staat altijd hoger dan kwantiteit. Deze 1K Missie zorgt er vooral voor dat we effectief, schaalbaar en duurzaam zullen werken.

Weetje: we hebben in 2021 een offerte geweigerd voor één van de grootste supermarkt retailers van België. Ja, je leest het goed. Andere agencies zouden hiervoor een been afstaan. Maar ons hart ligt bij de KMO’s en kleine webshops die heldhaftig een blok zetten tegen de marktplaatsen en corporate bedrijven.

Met WOOFERS willen we een bredere impact doorvoeren op de langere termijn.

Wij zien onze rol als agency totaal anders én vernieuwend. We zijn geen “all-in” agency die alle facetten helemaal zelf uitvoert en daarmee kennis afschermt voor jou.

We werken net andersom. We delen kennis, constant. We zijn super transparant en bieden een ondersteunende rol zodat jij baas bent én blijft over je webshop. Jij blijft in controle, jij blijft op de hoogte van nieuwe opportuniteiten en technische mogelijkheden. Omdat enkel jij het succes van je webshop bepaalt. En niemand anders. Dat is onze rol als agency.

Welkom bij de nieuwe aanpak voor webshop begeleiding

Alles evolueert snel. De 1K-Missie houdt ons scherp over de manier waarop wij leren en kennis doorgeven aan webshop eigenaars.

Sluit je nu gratis aan bij onze 1K-Missie: vul je e-mailadres in.

Je bent dan ook meteen 1 uit de duizend, officieel.
Bovendien ontvang je advies over WooCommerce en WordPress.

0
1
8
9

Bouw mee aan onze 1K-missie

Naam(Vereist)
Mogen we je WooCommerce tips toesturen?