Referenties van Woofers


Vannbike.com

Van ’n Bike heeft een uniek eigen product voor de Campervan markt uitgebracht. De presentatie van dat product was de hoofdzaak van de website. En ander belangrijk element is de webshop waarin typische Campervan producten verkocht worden.

Kies een ervaren webdesigner
De klant had net een nieuwe website laten maken op basis van een voorgemaakt WordPress thema. Al snel bleek dat hun unieke product niet de online waardering en presentatie kreeg dat het verdiende. De webwinkel was ook niet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De hoofdtip die we meegeven bij webwinkels: kies voor een clean op maat gemaakt thema en ervaren WordPress webdesigner.

Eerste bestelling na 12 uur
12 uren na lancering van de nieuwe webwinkel kwam de eerste bestelling binnen. Zonder adverteren of mailen. Simpelweg omdat het voor de website bezoeker makkelijker was om te bestellen. De missie van Woofers is hier alvast geslaagd.

 

Bezoek website launch

Geertshs.be

De webwinkel van GeertsHS is een perfecte aanvulling naar de fysieke winkel te Olen. GeertsHS is bekend voor de verkoop en installatie van inbouwhaarden, kachels en warmte technieken.

Uitgebreide website + webwinkel in 1

De website van GeertsHS bestaat uit 2 delen: de algemene website en de webwinkel.
Beide delen beheren wel tot 1 WordPress installatie waardoor we shop producten ook kunnen tonen op informatie-pagina’s en in de blog.

Bezoek website launch

Schoetersbvba.be

Schoeters is al vele jaren bekend als een schilderbedrijf in de regio Kasterlee.
In 2014 hebben ze een eerste verfwinkel geopend in Kasterlee waar m’n terecht kan voor verf, verfattributen, behang en parket.
Het fysieke productaanbod wordt ook getoond als catalogus in de nieuwe webwinkel.

Integratie van kleurenwaaier

Bij de bestelling van verfproducten kunnen klanten ook een kleurcode ingeven of een kleurcode selecteren via een handige kleurenwaaier. Deze kleurenwaaier neemt heel het scherm in waardoor klanten een beter zicht hebben van de gewenste type kleur. Bv kleurenwaaier openen op een tablet en de tablet naast de te verven houden. Mmmm, zou die muur mooi staan in ‘appelblauwzeegroen’?

Bezoek website launch

Parelskumpen.be

Parels Griet Kumpen uit Hasselt hadden reeds een WordPress website en contacteerde Woofers voor de integratie van een WooCommerce webwinkel.
Naast de integratie van de webwinkel hebben we ook een optimalisatie uitgevoerd op vlak van gebruiksvriendelijk en zoekmachine optimalisatie.

De webwinkel is een catalogus voor de fysieke winkel; welke prachtig gelegen is op slechts 25m van de Grote Markt te Hasselt.

Begeleiding in online marketing

Bij Woofers zien we graag dat webwinkel-eigenaars zich ten volle smijten in online marketing. Ook Griet is hiermee gepassioneerd bezig, zelfs al voor de start van deze webwinkel. Het bewijst toont zich in de +2500 Facebook-volgers.
Bij Woofers waren we verbaasd van de kwaliteit van haar foto’s (Griet neemt zelf foto’s via haar smartphone). Onder andere deze kwaliteitsfoto’s liggen aan de basis van een mooi succesverhaal.

Bezoek website launch

Partytrix.be

Partytrix is een webwinkel in feestaccessoires en educatieve uitgave.
Met meer dan 300 artikelen vind je zeker een leuk item om je feest op te fleuren.

De stijl van de webwinkel is bewust strak gehouden om de nadruk op de producten te leggen.
Zo kunnen bezoekers de producten filteren op het type van feest, thema en favoriete TV-programma of muziekgroep.

Naast de feestartikelen zijn ook de eigen ontworpen educatieve producten een eye-catcher.

 

 

Bezoek website launch