Hallo, wij zijn WOOFERS.

Jouw nieuwe partner in WordPress & WooCommerce ondersteuning.

Wil je eens polsen bij onze klanten over hoe goed we werken?

Check onze Case-studies

👋

Wie zijn we

Woofers wil de beste technische ondersteuning aanbieden voor bedrijven met een WordPress website. Wij zijn jouw CTO: Chief Technical Officer. Want we beseffen hoe moeilijk het is om een betrouwbare WordPress expert te vinden die klaarstaat om je website gelukkig en gezond te houden. Woofers bestaat uit 1 full-time medewerker, aangevuld door freelance WordPress experts.

Wat doen we

We onderhouden je website met de laatste updates zodat je website snel, veilig en duurzaam blijft. We beantwoorden al je vragen over WordPress en WooCommerce. En wil je aanpassingen aan je website? Ook daar helpen we je graag mee verder.

🎖️

Onze missie

Dankzij WordPress kan iedereen een (online) bedrijf starten en een prachtige website uitbouwen. Onze missie is om zoveel mogelijk website eigenaren en white-label partners te helpen zodat zij zich meer vertrouwd voelen met WordPress. En dus succesvoller zijn met hun website.

🏆

Jouw voordeel

Er is geen groter voordeel dan een briljante technische website partner. Jij hoeft je enkel te focussen op jouw business. Slaap op 2 oren als het het gaat om je website. Je hebt een WordPress beschermengel gevonden.


WordPress Events

We houden van kennis delen aan iedereen die ook zot van is WordPress. Dat doen we via deze website, maar ook op WordPress bijeenkomsten zoals WordCamps & Meetups.

We co-organiseerde:
WordCamp Antwerp
Meetup Antwerpen
Meetup Hasselt

We bezochten:
WordCamp Rotterdam 2019 & 2018
WordCamp Nijmegen 2019 & 2017
WordCamp Utrecht 2018 & 2017
WordCamp Antwerp 2018 & 2016
Webwinkel vakdagen 2018 & 2016
Yoastcon 2017
WordCamp Londen 2016
WordCamp Europe 2017 & 2015 & 2013
WordCamp Nederland 2016 & 2015
WordPress Meetup Ieper, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen