WordPress updates uitvoeren

Wat zijn WordPress Updates 

Veiligheid
WordPress is open-source software. Dat betekent dat iedereen kan meewerken aan deze software. En dus volledig zicht heeft op elke regel code. Dat maakt dat elke mogelijk beveiligingslek snel wordt opgemerkt en nieuwe versies gelanceerd worden.
Woofers houdt deze WordPress versies voor jouw bij.

Naast WordPress als kernsoftware heb je ook nog software voor plugins en thema’s nodig. Een thema bepaald de looks van je website. Plugins voegen functionaliteiten toe.

🥳

Geniet van nieuwe mogelijkheden

Software is nooit klaar.
Regelmatig verschijnen er nieuwe mogelijkheden, wijzigingen en verbeteringen.

Elke update maakt je website met de dag beter én gebruiksvriendelijker.

🏥

Waarom WordPress updates laten uitvoeren door Woofers?

De update-procedure binnen WordPress is fantastisch én makkelijk uit te voeren. In de meeste gevallen lukt het je om de website-software zelf bij te houden.

Maar niet alle updates lopen van een leien dakje. Indien updates verkeerd gaan dan hebben de meeste website eigenaars geen procedure om dit op te lossen. Het resultaat is meestal een gebroken website of webshop die niet meer verkoopt.De kosten om je website terug naar de oorspronkelijke situatie te krijgen zijn 10x hoger dan een jaarlijks Zorgplan. Vergeet ook niet de verloren reputatie als jouw website of webshop enkele dagen plat ligt.
Kortom, ook al lijken WordPress updates makkelijk te doen. We adviseren om dit uit te besteden aan professionele die dit dagdagelijks doen.


Updateprocedure bij Woofers

⏱️

Wekelijkse updates

We updaten elke week jouw WordPress website op maandag-ochtend. Manueel! Waarom maandag ochtend? Weinig bezoekers en snelle support tijdens weekdagen.

📗

Volgens vastgelegde procedures

We vergelijken jouw website voor en na de update volgens vastgelegde procedures. Bij webshops testen we telkens de volledige check-out procedure.

📝

Rapportering

We sturen elke woensdag een gedetailleerd overzicht van alle uitgevoerde werken en status van jouw website. Dus 100% volledige transparantie.

Backup Check

We nemen altijd een backup vooraleer we een update starten. In worst-case scenario kunnen we snel ingrijpen zonder dat jouw bezoeker het merkt.

📥

Test updates op staging

We voeren test updates op staging website uit in ons Premium Zorgplan. Bij een geslaagde update voeren we ze uit op je live website.

🛡️

Kritische updates

We voeren kritische updates van geverifieerde plugins én WordPress meteen uit. Zo is je website altijd veilig, zelfs voor beveiligingslekken in de pers komen.

☎️

Klant worden bij Woofers

En we houden wekelijks jouw WordPress website up to date!

Of check deze case-studies van klanten