WooCommerce Integraties

WooCommerce integraties zijn nodig wanneer de data verspreid of gesynchroniseerd moet worden met andere software. Om het simpel uit te leggen: we moeten 2 systemen met elkaar laten babbelen. WooCommerce is heel geschikt om een intergratie module op uit te bouwen.

Kassa systemen integreren met WooCommerce

Zorg de rekeningen kloppen

Stel, je hebt een fysieke winkel en een online shop. Als deze 2 winkels niet gekoppeld zijn dan heb je effectief 2 aparte winkels. Ofwel heel veel manueel werk door de online verkoop manueel over te zetten in het kassasysteem van je fysieke winkel.

Als je online shop meer verkoop zal genereren, dan moet er geïntegreerd worden.

Voorraad synchroniseren

Stel geen kopers teleur

Niets is zo vervelender om een koper teleur te stellen wanneer een product niet meer voorradig is. Vandaag de dag verwachten klanten dat. En ja, dat is best pittig om dit technisch op te lossen. Maar het is mogelijk.

Een goeie voorraad synchronisatie gaat de 2 kanten op: van online shop naar stocksoftware. En van stocksoftware naar de online shop.

Onlife winkel

De shopping ervaring van 2021

Voor een klant is een winkel een winkel. Of die winkel nu online of offline is. Dat maakt niet uit voor de strenge klanten.
Een online winkel is dood. Als je het naar de next level wil brengen dan spreken we over een onlife winkel.

De tweestrijd van WooCommerce integraties

We moeten samenwerken!

Elke WooCommerce integratie is zoals een huwelijk. Om het te laten slagen moeten beide partijen geëngageerd zijn om te ‘koppelen’.
Deze koppeling noemt m’n in technische termen een API. Via een API kan m’n software met elkaar laten spreken. Ja, er zijn ook andere (old-fashion) manieren. Maar de API-manier is de beste manier.

WooCommerce heeft een hele goeie API om tegen te babbelen. Maar helaas zien we dat niet alle stocksoftware of kassasystemen een degelijk systeem hebben.

Belangrijk: Vooraleer we ingaan op een WooCommerce integratie project wordt er eerst een (betalend) uitvoerig onderzoek ingepland. Via dit onderzoek weten we welke data gesynchroniseerd kan worden, hoe het gesynchroniseerd kan worden, en wat het je zal kosten.

Je WooCommerce integreren, of je software integreren met WooCommerce

Mijn naam is Dave Loodts en oprichter van Woofers.

Ik kan je verder helpen om de mogelijkheden van WooCommerce integratie te onderzoeken eén uit te voeren.

Maak snel een afspraak met Woofers!