WordPress Hulp

Woofers helpt je met snelheid, aanpassingen, beveiliging, zoekmachine optimalisatie en mobielvriendelijkheid.
Je kan ook terecht voor al je WordPress vragen over plugins, thema’s en WooCommerce extensies. Zelfs een persoonlijke WordPress opleiding!

Alles leren over WordPress?

Hoe ga ik daaraan beginnen?

Je wilt je concurrent verslaan op elk vlak! En dus ook met je WordPress website, toch?

“Mijn website moet beter én praktischer zijn!”

Van deze attitude houden we.
En daar kunnen we wel wat mee. Tussen de miljoenen thema’s, waarbij de kans groot is dat iemand hem al heeft, moet je er toch kunnen uitspringen.
Maar hoe?

Jouw website niet snel genoeg?

Bye Bye bezoeker & Google positie!

Je WordPress optimaliseren op snelheid is echt het minste wat je moet doen. Een WordPress website die niet snel genoeg is enerveert jouw bezoeker én Google.

Je weet dat het tegenwoordig allemaal snel moet gaan. Dat geldt ook voor je bezoekers. Ze hebben écht geen tijd om 5 seconden te wachten. 5 seconden kostbare tijd, naar de … hé! En daar gaat je bezoeker, hij is terug weg.

Als je bezoekers je website openen en binnen enkele seconden weer verlaten, denkt Google: Oké, deze website is niet waardevol voor bezoekers. En Google gaat je ergens op pagina 34523515 ranken.

Je WordPress website aanpassen en optimaliseren is dus niet voor niks!

Responsieve websites

Is je website écht klaar voor mobiel?

Smartphones zijn populairder dan ooit. We durven bijna te zeggen dat we niet zonder ze kunnen. Net daarom moet je er slim gebruik van maken.

Responsieve WordPress websites kan je op 2 manieren bekijken: standaard en écht mobiel geoptimaliseerd. De standaard methode is dat het rechtse blokje onder het linkse verschuift. Maar is dat de goeie methode? Is het nodig dat elke afbeelding op je website ook een schermbreedte afmeting heeft op smartphone? Of dat je titels hetzelfde lettergrootte hebben dan desktop?

Dergelijke website optimalisatie noemen we bij Woofers échte responsieve websites.

Duizenden plugins!

Welke moet je nu nemen?

Bijleren over WordPress is het leukste wat er is! Alleen is het soms niet altijd evident. Als je op het internet zoekt naar een extra functionaliteit voor je WordPress website, vind je verschillende oplossingen. Maar welke oplossing of plugin is het beste voor je website?

Ten slotte, je wil niet dat een bepaalde plugin jouw website vertraagd of je design overhoop haalt. Nietwaar?

Vergeet je marketing niet!

Je beperkt de mogelijkheden van je marketing.

Je eigen WordPress website staat online. Je bent er écht trots op en kan er uren naar kijken. Hey, als eerste gefeliciteerd met je website! Krijg je ook klanten via je website? Neeeee?

Je technische skills en thema-mogelijkheden beperken namelijk jouw marketing. Er is een mismatch tussen website én je bedrijf.
Wil je dit laten oplossen, klop aan bij een WordPress professional zoals Woofers.

Ontvang je graag meer leads?

Wat een vraag,
natuurlijk ontvang je graag meer leads.

Om überhaupt leads te kunnen ontvangen, moet je je bezoekers wel wegwijs maken. Voorzie daarom de juiste teksten en call to actions op de juiste plaats.

Ah ja, hoe dacht je het anders te doen? Wachten? En wachten? En blijven wachten?

En ken je écht je publiek? Wat zijn de toptaken van je bezoeker op je website? Voor welke pijnpunten zoeken je website bezoekers een oplossing?

Het genereren van nieuwe leads start bij gebruikersonderzoek als het startpunt om je WordPress website écht te optimaliseren.

Meer uit je website halen?

Mijn naam is Dave Loodts en oprichter van Woofers.

Is je website al fantastisch? Wil je alleen nóg meer uitbreiden of aanpassingen doen? Dat is al een goed teken. Je website up-to-date houden, is het verstandigste wat je kan doen. Alleen zo boek je meer succes.

En dat is waar je naartoe wilt he?

Maak snel een afspraak met Woofers!