WordPress Hulp Nodig

Op vlak van snelheid, nieuwe functionaliteiten en mobielvriendelijkheid

Stuur ons een mailtje

Jouw website niet snel genoeg?

Bye Bye bezoeker & Google positie!

Je WordPress optimaliseren op snelheid is echt het minste wat je moet doen. Een WordPress website die niet snel genoeg is enerveert jouw bezoeker én Google.

Je weet dat het tegenwoordig allemaal snel moet gaan. Dat geldt ook voor je bezoekers. Ze hebben écht geen tijd om 5 seconden te wachten. 5 seconden kostbare tijd, naar de … hé! En daar gaat je bezoeker, hij is terug weg.

Als je bezoekers je website openen en binnen enkele seconden weer verlaten, denkt Google: Oké, deze website is niet waardevol voor bezoekers. En Google gaat je ergens op pagina 34523515 ranken.

Je WordPress website aanpassen en optimaliseren is dus niet voor niks!

Ontvang je graag meer leads?

Wat een vraag,
natuurlijk ontvang je graag meer leads.

Om überhaupt leads te kunnen ontvangen, moet je je bezoekers wel wegwijs maken. Voorzie daarom de juiste teksten en call to actions op de juiste plaats.

Ah ja, hoe dacht je het anders te doen? Wachten? En wachten? En blijven wachten?

En ken je écht je publiek? Wat zijn de toptaken van je bezoeker op je website? Voor welke pijnpunten zoeken je website bezoekers een oplossing?

Het genereren van nieuwe leads start bij gebruikersonderzoek als het startpunt om je WordPress website écht te optimaliseren.

Responsieve websites

Is je website écht klaar voor mobiel?

Smartphones zijn populairder dan ooit. We durven bijna te zeggen dat we niet zonder ze kunnen. Net daarom moet je er slim gebruik van maken.

Responsieve WordPress websites kan je op 2 manieren bekijken: standaard en écht mobiel geoptimaliseerd. De standaard methode is dat het rechtse blokje onder het linkse verschuift. Maar is dat de goeie methode? Is het nodig dat elke afbeelding op je website ook een schermbreedte afmeting heeft op smartphone? Of dat je titels hetzelfde lettergrootte hebben dan desktop?

Dergelijke website optimalisatie noemen we bij Woofers échte responsieve websites.

Meer uit je website halen?

Mijn naam is Dave Loodts en oprichter van Woofers.

Is je website al fantastisch? Wil je alleen nóg meer uitbreiden of aanpassingen doen? Dat is al een goed teken. Je website up-to-date houden, is het verstandigste wat je kan doen. Alleen zo boek je meer succes.

En dat is waar je naartoe wilt he?

JA! Ik wil mijn WordPress website optimaliseren en aanpassen!