WordPress Gehacked

Jouw persoonlijke WordPress beschermengel

OMG, een virus!

Beperkt de schade, herstel snel!

Het ergste wat jouw kan overkomen… Je business staat op z’n pootjes, je website is je inkomstenbron… Jouw klanten klagen dat ze niets kunnen bestellen in je webshop,… Je ontdekt dat je WordPress website een virus heeft. Een ramp!

Maar… Rustig, die krijgen we samen weer weg hoor! Binnen de 6u tijdens werkdagen!

Verhuizen naar een betere hosting

De motor van je website in topshape

Om een gehackte WordPress website te voorkomen ga je beter preventief te werk! Vind je de service bij je huidige hosting provider niet goed? Of vind je dat het toch allemaal net iets beter kan en zéker op vlak van veiligheid? Verhuis je website dan naar een betere hosting. Wij helpen je graag verder.

Updates Updates Updates!

Draai op de laatste veilige versies

Je WordPress website kan snel gehackt worden als je draait op oudere versies. Hackers zijn op de hoogte van onveilige oudere versies en scannen het internet af op zoek naar jouw verouderde website.

Updates zijn noodzakelijk en wij kunnen je daarmee helpen. Wij testen jouw website op de laatste versie van WordPress Core, Plugins en Thema.

Ontdek onze zorgplannen

Je echte beschermengel mét advies

Met een zorgplan ben je écht safe! En het is ‘de oplossing’ voor je gehackte WordPress website. Je krijgt support bij elke drastische gebeurtenis van je website. En niet alleen dan, gewoon altijd.

Kies meteen voor een WordPress Zorgplan en we geven extra korting om je WordPress website virusvrij te maken.

Snel virus verwijderen?

Mijn naam is Dave Loodts en oprichter van Woofers.

Wij hebben meer dan 10 jaar WordPress ervaring. Bij Woofers ben je aan het juiste adres om je WordPress website virusvrij te maken; en dat ook zo te houden.

En zulke vorm van bescherming zoek je toch?

JA! Maak m’n WordPress virusvrij